Noord Holland Feest Locatie – Boek bij ons een locatie

Noord-Holland feestlocatie evenement

Onze Amsterdamse binnenlocatie is geschikt voor groepen tot 100 personen en biedt een stijlvolle en moderne sfeer voor elk evenement. Met alle faciliteiten die je nodig hebt, zoals een volledig uitgeruste keuken en bar, kun je je gasten trakteren op een heerlijk diner of feestelijke hapjes. Of het nu gaat om een verjaardag, bedrijfsfeest of een ander feestelijk evenement, onze Amsterdamse binnenlocatie biedt alles wat je nodig hebt om van je evenement een succes te maken.

Onze Wormerveer binnen en buitenlocatie is geschikt voor groepen tot 1000 personen en biedt een unieke en prachtige omgeving voor elk feest of evenement. Omringd door groen biedt onze Wormerveer locatie een serene sfeer voor een ontspannen evenement of een feestelijke barbecue.
Onze binnen- en buitenfaciliteiten zijn volledig uitgerust om aan al je wensen te voldoen, en we bieden ook catering en entertainment opties om je evenement compleet te maken.

Onze Noord Holland feest locaties bieden de perfecte setting voor elke gelegenheid, van verjaardagsfeesten tot bruiloften, bedrijfsfeesten en meer. Ons ervaren team staat altijd klaar om je te helpen bij het organiseren van je evenement en ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.

Boek vandaag nog onze Noord Holland feest locatie en laat ons je helpen om van je evenement een onvergetelijke ervaring te maken. Neem contact met ons op voor meer informatie en om te reserveren. Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen op onze locatie!

Maar… wacht! Als je meer wilt… hier heb je:


Compleet Mexicaans feest: mexicaansthemafeest.nl

Livemuziek, dans en entertainment: mexicaans-themafeest.nl

Catering, hapjes, foodtrucks en decor: mexicaansethemafeest.nl

Feest bij u of feest bij ons: leukste-feestzaal.nl

Foto’s en video’s: themafeest-mexico.nl


Neem contact met ons op:

Chat met ons: [chat link]

Bel ons: Tel: 0629457407, 0644508525

E-mail ons: tropischfeest@gmail.com

Sponsors:

Vindhier
Corticera

- ADVERTISE WITH US -

Gezien worden op onze pagina? Neem gerust contact met ons op!
Met 5.000.000 views op jaarbasis bent u aan het juiste adres! 
DOADS -


Contact

Over Ons

Alegria is een jong, dynamisch bedrijf met veel mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in thematische catering/foodtrucks, entertainment en decoratie.
Wij organiseren feesten op uw locatie of op onze locaties in Lelystad, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam (van 10 tot 1000 gasten).